Over mij

Wie is Maaike Ploeg?

Ik stel me graag aan u voor: Ik ben Maaike Ploeg en heb een jarenlange ervaring als leidinggevende in zowel het onderwijs als de kinderopvang. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het terrein van coaching, training en advies.

In 2007 ben ik gestart met een eigen bedrijf waarin ik als (onderwijs)adviseur mijn kennis en ervaring aanbied aan diverse klanten met uiteenlopende vragen.

“Ik vind het belangrijk om steeds gericht te zijn op persoonlijke ontwikkeling. Van belang is om een balans te vinden in het aansluiten bij de behoeften én talenten van de klant en het meegeven van de kennis die je hebt. Het interessante van mijn werk zijn de ontmoetingen met mensen, het dicht bij hen betrokken zijn. Ik help hen richting te geven aan hun ontwikkeling, het gaat dan om zowel de professionele als de persoonlijke ontwikkeling. Graag richt ik me op het ontwikkelen van competenties, vaardigheden en kwaliteiten van mensen.
Blijven groeien, daar gaat het om…. “

Coaching & advies

Ik begeleid, train en coach uw medewerkers die hun competenties en vaardigheden willen verbeteren door middel van individuele coaching of door teambegeleiding

Workshops, cursussen & trainingen

Ik verzorg een breed cursusaanbod op het terrein van het onderwijs en de kinderopvang. De cursussen bestaan uit een aantal bijeenkomsten en beogen het vermeerderen van kennis en praktische vaardigheden op een specifiek onderdeel van het werk. Een workshop is een eenmalige bijeenkomst over een bepaald thema.

De kracht van Maaike Ploeg

  • zelfstandig
  • betrokken
  • ervaren en deskundig
  • gericht op ontwikkeling en groei
  • resultaatgericht
  • levert maatwerk en kwaliteit

Waar nodig werk ik in nauw overleg samen met een kleine, selecte groep zelfstandige onderwijsadviseurs.

 

Contact met Maaike

Ik ben bereikbaar op mijn mobiele nummer 06 2382 8189 en anders kunt u mij e-mailen op info@maaikeploeg.nl of mij een bericht sturen via dit formulier.

Dan kunnen we je eventueel terug bellen